Weet u nog wat er in uw huwelijkse voorwaarden staat? Of in uw testament? Of liggen ze al twintig jaar in de kluis? Zijn deze nog wel up to date en voldoen ze nog aan uw wensen? Misschien bent u in de tussentijd een onderneming gestart en is deze inmiddels uitgegroeid tot een grote succesvolle structuur. Maar van welke bankrekening heeft u destijds het aandelenkapitaal gestort?

Vond u een periodiek verrekenbeding destijds een goed idee? Maar heeft u er ook daadwerkelijk jaarlijks iets mee gedaan?

Van onze cliënten willen wij het liefst zo veel mogelijk weten. Daarom leggen wij een nood-dossier aan waarin wij alle relevante informatie vastleggen zodat wij kunnen anticiperen op een op hand zijnde echtscheiding of onverwachts sterfgeval. Het moment waarop meestal dure verrassingen naar boven komen die vooraf voorkomen hadden kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Doorlichten of aanpassing van de huwelijkse voorwaarden;
  • Testamentadvies;
  • Vermogensoverdracht tijdens leven, door schenking bijvoorbeeld;
  • Divorce planning, waarbij met name ook aan de fiscale aspecten wordt gedacht;
  • Afwikkeling van een nalatenschap.

Wij beschikken over een netwerk van advocaten en notarissen waarmee wij nauw samenwerken bij deze werkzaamheden zodat wij onze cliënten optimaal kunnen bedienen.

Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op!