mr. Pauline Zandee

Pauline heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichting bedrijfsjuridisch recht. Na haar afstuderen in 1996 heeft zij de studie Notarieel recht in 1998 afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft zij de notariële beroepsopleiding afgerond en heeft zij ervaring opgedaan bij een gerenommeerd advocaten- en notariskantoor. Vervolgens is zij werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij TNO Bedrijven B.V.

Sinds juni 2017 is Pauline werkzaam bij BKPJuristen. Pauline heeft veel ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht. Bij BKPJuristen staat zij ondernemers en particulieren bij met alle voorkomende juridische vraagstukken.

Specialisatie:

Ondernemingsrecht| Contractenrecht| Overnames| Herstructureringen | Bedrijfsoverdrachten

Neem contact op:

p.zandee@bkpjuristen.nl

mr. Pieter van der Hout

Pieter is in 2005 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam (voormalige HES) in de richting Management, Economie en Recht (MER). Vervolgens heeft hij in 2009 zowel zijn Bachelor Nederlands Recht als de Master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. In 2011 heeft hij ook zijn Master Financieel Recht behaald. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende advocatenkantoren, is Pieter sinds juni 2017 verbonden aan BKPJuristen. Pieter houdt zich binnen BKPJuristen voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, het contractenrecht en het arbeidsrecht. Hij staat bij BKPJuristen ondernemers en particulieren bij met alle voorkomende juridische vraagstukken op deze rechtsgebieden zoals het opstellen van diverse contracten, bedrijfsoverdracht, aandeelhoudersgeschillen, ontslagregelingen, CAO kwesties, geschillen omtrent concurrentie- en relatiebedingen.

Pieter is bovendien als vrijwilliger actief bij Ondernemersvereniging Brielle Business to Business (OVBB2B) in de functie van secretaris.

Specialisatie:

Ondernemingsrecht | Contractenrecht |Arbeidsrecht

Neem contact op:

p.vanderhout@bkpjuristen.nl

mr. drs. Peter Boekestijn RB

Peter is jurist en belastingadviseur. Afgestudeerd in 1990 aan de Erasmus Universiteit als fiscaal econoom en in 2000 als jurist aan de Universiteit in Leiden. Hij is een ervaren sparring partner voor de MKB ondernemer, waarbij kennis en creativiteit ingezet worden om te navigeren en mee te sturen in de verschillende fases van het leven van mens en bedrijf. Zijn nadruk ligt op de juridische vormgeving van economische samenwerkingsverbanden, vermogensstructureringen en een bijzondere specialisatie in echtscheidingen waarbij ondernemingen zijn betrokken. Peter heeft in 1985 de organisatie opgericht.

Specialisatie:
Belastingrecht | Ondernemingsrecht | Overnames | Herstructureringen | Echtscheidingen

Neem contact op:

p.boekestijn@bkpjuristen.nl

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak met een van onze
juristen, bij ons op kantoor in Rijswijk of bij u op locatie! Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zo compleet als mogelijk c.q. gewenst in. Wij zorgen dan zo spoedig mogelijk voor een passende doeltreffende reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.